Промяна на маршрутите на междуселищните автобусни линии ще има на по-късен

...
Промяна на маршрутите на междуселищните автобусни линии ще има на по-късен
Коментари Харесай

Запазват се досегашните маршрути на междуселищните автобуси в община Русе

Промяна на маршрутите на междуселищните автобусни линии ще има на по-късен етап 

Междуселищните автобусни линии от Общинската транспортна скица, обслужващи всички дребни обитаеми места от Община Русе (Басарбово, Бъзън, Долно Абланово, Мартен, Николово, Ново село, Просена, Сандрово, Семерджиево, Тетово, Хотанца, Червена вода и Ястребово), запазват досегашните си направления и спирките на територията на града, както и началната/крайна спирка – Автогара Изток.

Едва след използването на новата транспортна скица, за междуселищните автобусни линии от Областната транспортна скица, обслужващи обитаемоте места в Община Сливо поле и Община Ветово, ще бъде определена Автогара Изток като начална/крайна спирка с маршрут на придвижване единствено по булевард „ България “. Това ще важи и за линиите от Областната транспортна скица, обслужващи обитаеми места в общините Иваново, Две могили, Бяла, Борово и Ценово, като за начална/крайна спирка ще бъде определена Автогара Юг с маршрут на придвижване единствено по булевард  " България ".

Предложението за смяна на маршрутите на междуселищните автобусни линии от Областната транспортна схема на територията на града е с отсрочено действие и ще влезе в действие на по-късен стадий. Това ще стане откакто „ Общински превоз “ - Русе ЕАД поеме обслужването на всички линии като вътрешен оператор и след обезпечаване на нужния брой транспортни средства – тролейбуси и рейсове в автопарка си, за осъществяване на новата вътрешноградска транспортна скица. Идеята е жителите да пътуват с един превозен документ и да сменят елементарно транспортни средства от градските и междуселищните линии, както и да се развие общинското сдружение и средствата да остават в неговия бюджет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР